NEWPORT BASS

De Newport Bass is ontworpen voor Menken Maritiem om de vraag naar een weekend boot te kunnen beantwoorden. Inmiddels zijn er al meer dan 30 verkocht. Bijna alle eigenaren hebben een sloep, maar hadden de behoeft om langer aan boord te kunnen verblijven. Uniek aan dit ontwerp is de U-bank in de ruime kuip en de open layout van de salon..

De Newport Bass is in de normale uitvoering een heel stil jacht. De motor staat in een aparte, volledig geisoleerde motorkist. Deze is geheel op maat in polyster gemaakt en reduceert het geluid enorm. De uitlaat is gesepareerd, hetgeen wil zeggen dat de uitlaatgassen en het koelwater apart worden afgevoerd. U hoort dus zelfs het water uit de uitlaat niet.

Vanzelfsprekend bij Menken Maritiem is er ook een snelle versie. Deze behaalt een snelheid van ca. 22 knopen en is nu ook leverbaar met de nieuwste electronische motoren van Yanmar.

HOOFDAFMETINGEN

 

 

Lengte o.a.

8.90

m

Lengte wl.

8.00

m

Breedte

3.40

m

Diepgang

1.05

m

Motor

56 to 260 hp

 

Snelheid

max. 22 knopen

 

DOWNLOAD HET ALGEMEEN PLAN
prev2 prev104

Van de succesvolle open Newport Bass is inmiddels ook een gesloten versie ontwikkeld, de Newport Bass Convertible. Hetzelfde bekende interieur, maar dan gesloten en met een cabrioletkap om met slecht weer binnen te kunnen sturen.

DOWNLOAD HET ALGEMEEN PLAN VAN DE NEWPORT BASS CONVERTIBLE
TERUG

Schiedamseweg 57
3121 JE  Schiedam
email: info@jensdesign.nl
t 010 4704862      f 010 4713067