GESCHIEDENIS

Martin de Jager Yacht Design is een modern jachtarchitectenbureau opgericht in 1992. Een ervaren en enthousiast team uitgerust met de modernste middelen werkt in dit bureau aan een grote verscheidenheid van jachten.

Ons doel is het ontwerpen van mooie, goed varende en betrouwbare jachten. Martin de Jager Yacht Design is een full service bureau. Desgewenst verzorgen wij voor u de volledige uitwerking van  een snijpakket, een interieurfreespakket of het projectmanagement. Ook kunnen wij op locatie, wereldwijd, bouwbegeleiding verzorgen.

In de afgelopen jaren is een portfolio opgebouwd van zeer uiteenlopende jachten en bedrijfsvaartuigen. Ook zijn een aantal restauraties getekend en begeleid aan oude klassieke jachten.

Sinds 1992 zijn er meer dan 500 jachten gebouwd naar het ontwerp van Martin de Jager Yacht Design, in lengte varierend van 6 tot 40m. Onder deze schepen zijn een aantal bekende en bijzondere schepen. De snelle Watertaxi in Rotterdam, de reddingboot/tenders van de Holland America Lijn zijn voorbeelden daarvan. Maar ook de restauratie van de enige Nederlandse 12 meter klasse Zinita is een bijzonder project. Inmiddels hebben we een aantal Nederlandse klanten waarvoor we meerdere jachten getekend hebben, zoals Menken Maritiem of De Drait Yachting. Op deze klanten die ons over een langere periode steeds weer het vertrouwen schenken zijn wij bijzonder trots.
 

PIET HEIN SLOEP ONDER STOOM

stoompiethein

Schiedamseweg 57
3121 JE  Schiedam
email:
info@jensdesign.nl
t 010 4704862       f 010 4713067