JACHTEN VANAF 15m

Ocean Tug

HOOFDAFMETINGEN

 

 

Lengte o.a.

20.00

m

Lengte wl.

17.20

m

Breedte

5.50

m

Diepgang

1.50

m

Motor

vanaf 250

pk

Snelheid

max 10

kn.

Dieseltanks

9600

liter

Watertanks

4200

liter

Vuilwatertanks

915

liter

CONTACT BY EMAIL

 De Ocean Tug is gebaseerd op de Nederlandse zeesleepboten die overal ter wereld sleep- en bergingswerk verrichten. Deze schepen zijn de absolute top als het gaat om zeewaardigheid en zelfredzaam- heid. Dit was ook het uitgangspunt bij het ontwerp van de Ocean Tug. Grote tanks voor diesel en water, zodat een oceaanoversteek tot de mogelijkheden behoort en een volledig af te sluiten romp met 4 waterdichte schotten. De machinekamer is ruim met voldoende ruimte om onderhoud te verrichten. Een langzaamlopende hoofdmotor is voor dit schip de mooiste voortststuwing, maar twee motoren zijn natuurlijk mogelijk.

Dit ontwerp is ontwikkeld voor een echtpaar dat op het schip gaat wonen. De permanente bewoning heeft geleid tot een bijzondere indeling. De eigenaarshut bevindt zich op dek en niet in de romp. Tevens is er een kantoor. De bergruimte is enorm.

Voor dit ontwerp zijn meerdere interieurversies beschikbaar. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en met name versies waarbij de eigenaarshut zich op het hoofddek bevindt zijn bijzonder en interessant.

Van de Ocean Tug komt op korte termijn een snijpakket beschikbaar. Hiermee kan dit bijzondere schip snel en efficient worden gebouwd.

TERUG

Schiedamseweg 57
3121 JE  Schiedam
email: info@jensdesign.nl
t 010 4704862      f 010 4713067